Kære medlem. Odder IGF Badminton klub kan sammen med vore Sponsorer tilbyde et nyt spillersæt for 500 kr. 

Igen i år kan vi i samarbejde med vore sponsorer tilbyde spillertøj til reduceret pris.  Tilbuddet består af Victor spilletrøje, shorts eller skirt, overtrækstrøje og træningsbukser samme modeller som sidste sæson og kan købes for 500 kr.   Tilbuddet inkluderer tryk med spillernavn, klub og sponsor logoer.


1. Ønsker I at udnytte dette tilbud skal i først via klubbens hjemmeside tilmelde jer/betaler via hold for ”klubdragter”. 

2. Når I har betalt skal I UDSKRIVE OG MEDBRINGE kvitteringen i Intersport Odder,  hvor selve bestillingen af str. og navne tryk foretages.

Intersport har prøvemodeller hjemme og er klar til at modtage jeres bestillinger i ugerne 40 og 41.   Hvis I ikke når at afgive bestillingen i denne periode vil det fortsat være muligt at bestille klubdragter hos Intersport men I skal forvente en noget længere leveringstid,  da bestillingerne kun vil blive samlet op og afsendt et par gange i løbet af sæsonen. Vi gør samtidig opmærksom på at Odder IGF Badminton har en aftale med Intersport i Odder,  som betyder at alle medlemmer af Odder IGF Badminton får 20% rabat året rundt på i forvejen ikke nedsatte varer i butikken i Odder.”mvhOdder IGF Badminton

 

Se dragterne her: